Leverancier van netwerkproducten Netgear heeft Rob Rentenaar benoemd als regional director Benelux van Netgear.

Rob Rentenaar is afkomstig van Brocade, waar hij als regional sales manager verantwoordelijk was voor ip-netwerken. Voordien - tussen 2008 en 2010 - was hij in dienst bij SAIT Zenitel Nederland, waar hij verschillende managementfuncties bekleedde alvorens het tot ceo te schoppen. Tussen 1997 en 2008 was hij aan de slag bij 3Com, waar hij diverse functies doorliep en in 2004 uiteindelijk country manager Benelux werd.

Rentenaar heeft al aangekondigd om een aparte medewerker aan te stellen die zich enkel zal focussen op de Belux-markt, om zo de partner en klanten in onze contreien beter te ondersteunen. Een andere doelstelling is om het partnernetwerk fors uit te breiden, met partners die de apparatuur van Netgear ook bij kmo's kunnen aanprijzen.

Leverancier van netwerkproducten Netgear heeft Rob Rentenaar benoemd als regional director Benelux van Netgear. Rob Rentenaar is afkomstig van Brocade, waar hij als regional sales manager verantwoordelijk was voor ip-netwerken. Voordien - tussen 2008 en 2010 - was hij in dienst bij SAIT Zenitel Nederland, waar hij verschillende managementfuncties bekleedde alvorens het tot ceo te schoppen. Tussen 1997 en 2008 was hij aan de slag bij 3Com, waar hij diverse functies doorliep en in 2004 uiteindelijk country manager Benelux werd. Rentenaar heeft al aangekondigd om een aparte medewerker aan te stellen die zich enkel zal focussen op de Belux-markt, om zo de partner en klanten in onze contreien beter te ondersteunen. Een andere doelstelling is om het partnernetwerk fors uit te breiden, met partners die de apparatuur van Netgear ook bij kmo's kunnen aanprijzen.