Securityspecialist Panda Security heeft Christophe Defrance (35) aangesteld als sales manager Benelux.

Defrance wordt verantwoordelijk voor de verkoopsresultaten in de Benelux-regio en zal de sales en account managers voor de retail- en bedrijfssector aansturen.

Hij begon zijn loopbaan als account manager bij Redcorp. Daarna werkte hij 11 jaar bij Dell, waar hij startte als account manager, doorgroeide tot sales manager mid-market en vervolgens tot channel director België. In 2008 stapte hij, als regional manager BeLux, over naar Informatica, waar hij de Belgische afdeling opstartte.

Securityspecialist Panda Security heeft Christophe Defrance (35) aangesteld als sales manager Benelux. Defrance wordt verantwoordelijk voor de verkoopsresultaten in de Benelux-regio en zal de sales en account managers voor de retail- en bedrijfssector aansturen. Hij begon zijn loopbaan als account manager bij Redcorp. Daarna werkte hij 11 jaar bij Dell, waar hij startte als account manager, doorgroeide tot sales manager mid-market en vervolgens tot channel director België. In 2008 stapte hij, als regional manager BeLux, over naar Informatica, waar hij de Belgische afdeling opstartte.