Roy Van Aalst is voortaan Senior Director Benelux bij het bedrijf. De Nederlander die al enige tijd in België woont werkt er sinds 2014 als senior director South Europe, MENA en België. Voortaan wordt hij verantwoordelijk voor de Benelux, volgens het bedrijf de drie belangrijkste markten binnen Europa.

Descartes Systems Group levert on demand SaaS-oplossingen en focust waarbij vooral op ondernemingen die veel met logistiek bezig zijn. Van Aalst kan rekenen op meer dan 25 jaar ervaring in de ict-sector. Voor hij bij Descartes begon werkte hij onder meer voor Traffilog, Dune Invest en Cisco.

Roy Van Aalst is voortaan Senior Director Benelux bij het bedrijf. De Nederlander die al enige tijd in België woont werkt er sinds 2014 als senior director South Europe, MENA en België. Voortaan wordt hij verantwoordelijk voor de Benelux, volgens het bedrijf de drie belangrijkste markten binnen Europa.Descartes Systems Group levert on demand SaaS-oplossingen en focust waarbij vooral op ondernemingen die veel met logistiek bezig zijn. Van Aalst kan rekenen op meer dan 25 jaar ervaring in de ict-sector. Voor hij bij Descartes begon werkte hij onder meer voor Traffilog, Dune Invest en Cisco.