Kees van den Houten neemt voortaan de leiding van de Benelux-activiteiten van Infor op zich. De 56-jarige man werkt sinds augustus 2017 voor het bedrijf als senior account executive en werkte eerder twintig jaar voor Oracle en eerder ook voor Bull.

van den Houten rapporteert aan Simon nestler, senior vicepresident en general manager voor UK, Ierland en Benelux.

De wissel komt er nadat begin deze zomer bekend raakte dat Jan Van Dellen stopt bij Infor om bij de gemeente Arnhem wethouder voor Economische zaken en Sport te worden voor de VVD, de Nederlandse Liberalen.

Kees van den Houten neemt voortaan de leiding van de Benelux-activiteiten van Infor op zich. De 56-jarige man werkt sinds augustus 2017 voor het bedrijf als senior account executive en werkte eerder twintig jaar voor Oracle en eerder ook voor Bull.van den Houten rapporteert aan Simon nestler, senior vicepresident en general manager voor UK, Ierland en Benelux.De wissel komt er nadat begin deze zomer bekend raakte dat Jan Van Dellen stopt bij Infor om bij de gemeente Arnhem wethouder voor Economische zaken en Sport te worden voor de VVD, de Nederlandse Liberalen.