Telecomoperator Destiny heeft Marc Destrée aangetrokken om het bedrijf verder te laten doorgroeien.

Destiny is nog een relatief onbekende speler in België. Het bedrijf nam in juli vorig jaar een deel van de ADSL2+ infrastructuur van het ter ziele gegane E-Leven over. Om het bedrijf verder te laten doorgroeien, werd een nieuwe ceo aangetrokken.

Marc Destrée kan prat gaan op een mooi telecomparcours. Hij begon zijn carrière bij SAIT Electronics, waar hij de ontwikkeling van data communicatie apparatuur in goede banen moest leiden. Vervolgens trok hij naar Motorola waar hij het na enkele jaren tot marketing director emea schopte alvorens midden jaren '80 tot general manager en vice president emea benoemd te worden.

Begin jaren '90 was hij medeoprichter van de British Telecom divisie op het Europese vasteland waar hij verantwoordelijk werd voor corporate development. Drie jaar later volgde een soortgelijk scenario bij Metropolitan Fiber Systems waarna hij naar Colt trok. In 1999 richtte hij Novaxess op: een telco operator die nadien verkocht werd aan Easynet. Daarnaast staat hij via zijn huidig bedrijf ook allerlei telecombedrijven bij, waaronder CiteFibre in Parijs. Met Marc Destrée halen de jonge wolven van Destiny dus heel wat ervaring in huis.

Telecomoperator Destiny heeft Marc Destrée aangetrokken om het bedrijf verder te laten doorgroeien. Destiny is nog een relatief onbekende speler in België. Het bedrijf nam in juli vorig jaar een deel van de ADSL2+ infrastructuur van het ter ziele gegane E-Leven over. Om het bedrijf verder te laten doorgroeien, werd een nieuwe ceo aangetrokken. Marc Destrée kan prat gaan op een mooi telecomparcours. Hij begon zijn carrière bij SAIT Electronics, waar hij de ontwikkeling van data communicatie apparatuur in goede banen moest leiden. Vervolgens trok hij naar Motorola waar hij het na enkele jaren tot marketing director emea schopte alvorens midden jaren '80 tot general manager en vice president emea benoemd te worden. Begin jaren '90 was hij medeoprichter van de British Telecom divisie op het Europese vasteland waar hij verantwoordelijk werd voor corporate development. Drie jaar later volgde een soortgelijk scenario bij Metropolitan Fiber Systems waarna hij naar Colt trok. In 1999 richtte hij Novaxess op: een telco operator die nadien verkocht werd aan Easynet. Daarnaast staat hij via zijn huidig bedrijf ook allerlei telecombedrijven bij, waaronder CiteFibre in Parijs. Met Marc Destrée halen de jonge wolven van Destiny dus heel wat ervaring in huis.