De 51-jarige Pascal Laffineur wordt de nieuwe topman van de Waalse ICT-groep. Hij leidde sinds 2009 de Benelux-afdeling van Altran technologies, waar hij sinds 1999 werkte. Eerder was hij onder meer actief bij Alcatel en SFR. Laffineur is ook lid van het directiecomité van Agoria.

Laffineur werd volgens bronnen van Data News al in juni aangesteld, maar het bedrijf wou dat toen nog niet bevestigen. Op 1 oktober gaat hij van start en mag hij zich onder meer focussen op de integratie van het overgenomen Trasys.

De 51-jarige Pascal Laffineur wordt de nieuwe topman van de Waalse ICT-groep. Hij leidde sinds 2009 de Benelux-afdeling van Altran technologies, waar hij sinds 1999 werkte. Eerder was hij onder meer actief bij Alcatel en SFR. Laffineur is ook lid van het directiecomité van Agoria.Laffineur werd volgens bronnen van Data News al in juni aangesteld, maar het bedrijf wou dat toen nog niet bevestigen. Op 1 oktober gaat hij van start en mag hij zich onder meer focussen op de integratie van het overgenomen Trasys.