De Leuvense leverancier van softwaretesten ps_testware heeft Alain Bultink aangesteld als nieuwe ceo. Bultink vervangt Nadine Pelicaen, die haar carrière buiten het bedrijf een nieuwe wending wil geven.

Alain Bultink startte zijn carrière bij ps_testware als consultant in 2001. Hij promoveerde in 2005 tot Country Manager van het Nederlandse filiaal. De voorbije twee jaar was Bultink verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van de hele groep. Als kersverse ceo plant Bultink de verdere groei van het bedrijf. Hij wil de uitbouw van ps_testware Nederland nu ook toepassen op de afdelingen in Frankrijk en Spanje, en daarnaast de groei van het hoofdkantoor in Leuven consolideren.

In de organisatiestructuur van ps_testware verandert nog meer. Behalve een nieuwe ceo, is er ook een nieuwe Country Manager voor België. Ludo Vanmunster heeft het bedrijf verlaten. Sales Manager Owen Sisk is aangesteld als Country Manager ad interim voor België. In die rol zal hij zich vooral op de verkoop richten. In Nederland komt Sales Manager Denis Hoogweg als Country Manager op de stoel van Alain Bultink. Vincent Lippens coördineert voortaan de marketingactiviteiten van ps_testware.

Sinds 1994 is ps_testware actief als onafhankelijke dienstenleverancier op de markt van gestructureerde softwaretesten en softwarekwaliteit. Naast de hoofdzetel in Leuven heeft het bedrijf ook kantoren in Nederland, Frankrijk en Spanje. De 110 consultants van ps_testware leveren diensten rond functionele systeem- en acceptatietesten, testautomatisering, performantie- en securitytesten.

De Leuvense leverancier van softwaretesten ps_testware heeft Alain Bultink aangesteld als nieuwe ceo. Bultink vervangt Nadine Pelicaen, die haar carrière buiten het bedrijf een nieuwe wending wil geven. Alain Bultink startte zijn carrière bij ps_testware als consultant in 2001. Hij promoveerde in 2005 tot Country Manager van het Nederlandse filiaal. De voorbije twee jaar was Bultink verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van de hele groep. Als kersverse ceo plant Bultink de verdere groei van het bedrijf. Hij wil de uitbouw van ps_testware Nederland nu ook toepassen op de afdelingen in Frankrijk en Spanje, en daarnaast de groei van het hoofdkantoor in Leuven consolideren. In de organisatiestructuur van ps_testware verandert nog meer. Behalve een nieuwe ceo, is er ook een nieuwe Country Manager voor België. Ludo Vanmunster heeft het bedrijf verlaten. Sales Manager Owen Sisk is aangesteld als Country Manager ad interim voor België. In die rol zal hij zich vooral op de verkoop richten. In Nederland komt Sales Manager Denis Hoogweg als Country Manager op de stoel van Alain Bultink. Vincent Lippens coördineert voortaan de marketingactiviteiten van ps_testware. Sinds 1994 is ps_testware actief als onafhankelijke dienstenleverancier op de markt van gestructureerde softwaretesten en softwarekwaliteit. Naast de hoofdzetel in Leuven heeft het bedrijf ook kantoren in Nederland, Frankrijk en Spanje. De 110 consultants van ps_testware leveren diensten rond functionele systeem- en acceptatietesten, testautomatisering, performantie- en securitytesten.