Ramón F. Baez komt van Kimberly-Clark, leverancier van gezondheidsproducten.

Baez, die op 20 augustus start bij HP, krijgt de titel van 'senionr vice-president & global information officer'. Hij rapporteert zo aan John Hinshaw, die de businessprocessen bij HP overziet. Baez neemt de plaats in van Craig Flower die nog maar sinds november vorig jaar op die stoel zat en die Randy Mott - de huidige cio van General Motors - kwam vervangen. Waarom en waarheen Flower vertrekt, is niet meegedeeld.

Ramón F. Baez heeft een verleden als cio bij grote bedrijven als Fisher Scientific en Honeywell. Daarvóór werkte hij 25 jaar voor defensiespecialist Northrop Grumman, op het einde ook als cio. De voorbije jaren was hij cio bij gezondheidsproductenreus Kimberley-Clark. Het zou één van de eerste keren zijn dat HP een cio aanstelt van bij een it-eindgebruiker, eerder dan iemand vanuit een ander it-bedrijf aan te stellen of een interne promotie te doen.

Ramón F. Baez komt van Kimberly-Clark, leverancier van gezondheidsproducten. Baez, die op 20 augustus start bij HP, krijgt de titel van 'senionr vice-president & global information officer'. Hij rapporteert zo aan John Hinshaw, die de businessprocessen bij HP overziet. Baez neemt de plaats in van Craig Flower die nog maar sinds november vorig jaar op die stoel zat en die Randy Mott - de huidige cio van General Motors - kwam vervangen. Waarom en waarheen Flower vertrekt, is niet meegedeeld. Ramón F. Baez heeft een verleden als cio bij grote bedrijven als Fisher Scientific en Honeywell. Daarvóór werkte hij 25 jaar voor defensiespecialist Northrop Grumman, op het einde ook als cio. De voorbije jaren was hij cio bij gezondheidsproductenreus Kimberley-Clark. Het zou één van de eerste keren zijn dat HP een cio aanstelt van bij een it-eindgebruiker, eerder dan iemand vanuit een ander it-bedrijf aan te stellen of een interne promotie te doen.