Microsoft heeft z'n nieuwe cio beet: Tony Scott, die afkomstig is van Walt Disney. Zijn voorganger Stuart Scott - overigens geen familie - werd in november ontslagen omwille van 'overtreding van de bedrijfspolicies'.

Met gevoel voor nostalgie kiest Microsoft weer voor een 'Scott' als baas van z'n 4000-koppige it-afdeling. Tony Scott (56) is een ervaren rot in het vak. Hij was tot voor kort cio bij The Walt Disney Company, waar hij een grootschalige it-transformatie leidde. Vóór zijn passage bij de tekenfilmgigant was hij cto bij General Motors en vice president of operations bij farmabedrijf Bristol-Meyers Squibb. Tony Scott zal rapporteren aan coo Kevin Turner.

Microsoft heeft z'n nieuwe cio beet: Tony Scott, die afkomstig is van Walt Disney. Zijn voorganger Stuart Scott - overigens geen familie - werd in november ontslagen omwille van 'overtreding van de bedrijfspolicies'. Met gevoel voor nostalgie kiest Microsoft weer voor een 'Scott' als baas van z'n 4000-koppige it-afdeling. Tony Scott (56) is een ervaren rot in het vak. Hij was tot voor kort cio bij The Walt Disney Company, waar hij een grootschalige it-transformatie leidde. Vóór zijn passage bij de tekenfilmgigant was hij cto bij General Motors en vice president of operations bij farmabedrijf Bristol-Meyers Squibb. Tony Scott zal rapporteren aan coo Kevin Turner.