Veenod Kurup was sinds 2013, kort na het aantreden van John Porter, cio van Telenet. Een kleine drie jaar later ruilt hij die job voor de functie van managing director en cio van Liberty Global. Daarbij zal hij focussen op de IT-strategie van de Europese vestigingen van de kabeloperator.

Kurup wordt bij Telenet vanaf 1 maart vervangen door Sam Lloyd. Zij stapt op haar beurt over van Virgin Media (Verenigd Koninkrijk) waar ze Director of Technology, Development and Delivery was en een team van 650 mensen leidde.

Veenod Kurup was sinds 2013, kort na het aantreden van John Porter, cio van Telenet. Een kleine drie jaar later ruilt hij die job voor de functie van managing director en cio van Liberty Global. Daarbij zal hij focussen op de IT-strategie van de Europese vestigingen van de kabeloperator.Kurup wordt bij Telenet vanaf 1 maart vervangen door Sam Lloyd. Zij stapt op haar beurt over van Virgin Media (Verenigd Koninkrijk) waar ze Director of Technology, Development and Delivery was en een team van 650 mensen leidde.