De Belgische it-dienstverlener Saga Consulting Group heeft Geertrui Spruyt aangesteld als chief operating officer van de divisie Saga Systems.

Saga Systems is gespecialiseerd in software voor personeelsplanning, tijdsregistratie en HR. In haar nieuwe functie neemt Spruyt de verantwoordelijkheid over alle operationele activiteiten van de divisie. Ze moet ook het aanbod producten en diensten helpen uitbouwen.

Voor ze bij Saga Systems belandde, was Geertrui Spruyt (°1966) 9 jaar aan de slag bij AFAS Software Belgium als consultancy & productmanager. Daarvoor werkte ze in een consultancyfunctie bij Sybel (later overgenomen door de groep Sage) en een commerciële positie bij Electrolux. Spruyt heeft een diploma handelsingenieur van de Vrije Universiteit Brussel.

De Belgische it-dienstverlener Saga Consulting Group heeft Geertrui Spruyt aangesteld als chief operating officer van de divisie Saga Systems. Saga Systems is gespecialiseerd in software voor personeelsplanning, tijdsregistratie en HR. In haar nieuwe functie neemt Spruyt de verantwoordelijkheid over alle operationele activiteiten van de divisie. Ze moet ook het aanbod producten en diensten helpen uitbouwen. Voor ze bij Saga Systems belandde, was Geertrui Spruyt (°1966) 9 jaar aan de slag bij AFAS Software Belgium als consultancy & productmanager. Daarvoor werkte ze in een consultancyfunctie bij Sybel (later overgenomen door de groep Sage) en een commerciële positie bij Electrolux. Spruyt heeft een diploma handelsingenieur van de Vrije Universiteit Brussel.