Bart Janssen is al sinds 2005 aan boord bij Acer. Voor hij product business unit head Benelux werd, was hij al consumer division manager voor de Benelux-regio en bijna 7 jaar sales manager voor de retail in Nederland. Daarvoor werkte hij bij McDOS. Janssen is meteen ook aangesteld als statutair directeur van Acer Computer B.V.

Marc Pauly was ruim 12 jaar country manager van Acer in België, Nederland en Luxemburg en heeft lange tijd bijgedragen aan de groei van het filiaal. Acer heeft overigens een pittig jaar achter de rug, maar probeert toch met nieuwe producten te innoveren. Acer was jaren terug een grote uitdager van HP, Dell en Lenovo. Maar nu is het zelf gepasseerd door Apple.

In samenwerking met Dutchitchannel.nl

Bart Janssen is al sinds 2005 aan boord bij Acer. Voor hij product business unit head Benelux werd, was hij al consumer division manager voor de Benelux-regio en bijna 7 jaar sales manager voor de retail in Nederland. Daarvoor werkte hij bij McDOS. Janssen is meteen ook aangesteld als statutair directeur van Acer Computer B.V.Marc Pauly was ruim 12 jaar country manager van Acer in België, Nederland en Luxemburg en heeft lange tijd bijgedragen aan de groei van het filiaal. Acer heeft overigens een pittig jaar achter de rug, maar probeert toch met nieuwe producten te innoveren. Acer was jaren terug een grote uitdager van HP, Dell en Lenovo. Maar nu is het zelf gepasseerd door Apple.In samenwerking met Dutchitchannel.nl