Geert Speltincx gaat de Belux-afdeling van ServiceNow aansturen. Van 2000 tot 2010 was hij managing director van Compuware Belux. In 2011 kwam daar ook Nederland bij. Zeven maand na de overname van Compuware door Dynatrace, liet Speltincx het bedrijf voor wat het is. Dinsdag gaat hij aan de slag bij ServiceNow. "Ik heb bewust tijd genomen om een bedrijf te kiezen waarin ik echt kan knallen. ServiceNow is wereldwijd het snelst groeiende softwarebedrijf, dus de opportuniteit in België is enorm", vertelt Speltincx.

ServiceNow is actief in de markt van service management, maar breder dan alleen maar it. Zo'n 15-tal medewerkers telt het bedrijf in België en Luxemburg. Belangrijke klanten zijn onder meer Agfa en de FOD Volksgezondheid. In ons land partnert het bedrijf met onder meer Fujitsu, CSC, Devoteam en Plat4mation.

Geert Speltincx gaat de Belux-afdeling van ServiceNow aansturen. Van 2000 tot 2010 was hij managing director van Compuware Belux. In 2011 kwam daar ook Nederland bij. Zeven maand na de overname van Compuware door Dynatrace, liet Speltincx het bedrijf voor wat het is. Dinsdag gaat hij aan de slag bij ServiceNow. "Ik heb bewust tijd genomen om een bedrijf te kiezen waarin ik echt kan knallen. ServiceNow is wereldwijd het snelst groeiende softwarebedrijf, dus de opportuniteit in België is enorm", vertelt Speltincx.ServiceNow is actief in de markt van service management, maar breder dan alleen maar it. Zo'n 15-tal medewerkers telt het bedrijf in België en Luxemburg. Belangrijke klanten zijn onder meer Agfa en de FOD Volksgezondheid. In ons land partnert het bedrijf met onder meer Fujitsu, CSC, Devoteam en Plat4mation.