Het Franse webagentschap Cortix heeft Gregory Lakramas benoemd tot country manager voor België.

Webbuilder Cortix is een Frans bedrijf met een omzet van 28,3 miljoen euro en zo'n 360 werknemers over heel Europa. In België heeft het bedrijf een kantoor in Terhulpen. Het bedient hier zowat 400 kmo-klanten.

Het bedrijf krijgt bij ons nu Gregory Lakramas aan het hoofd. Lakramas (29) begon zijn carrière bij Risc Group, integrator van softwareoplossingen. Hij bekleedde er achtereenvolgens de functies van team leader, kantoordirecteur en commercieel directeur. Lakramas neemt de plaats in van David Vandeuren.

Het Franse webagentschap Cortix heeft Gregory Lakramas benoemd tot country manager voor België. Webbuilder Cortix is een Frans bedrijf met een omzet van 28,3 miljoen euro en zo'n 360 werknemers over heel Europa. In België heeft het bedrijf een kantoor in Terhulpen. Het bedient hier zowat 400 kmo-klanten. Het bedrijf krijgt bij ons nu Gregory Lakramas aan het hoofd. Lakramas (29) begon zijn carrière bij Risc Group, integrator van softwareoplossingen. Hij bekleedde er achtereenvolgens de functies van team leader, kantoordirecteur en commercieel directeur. Lakramas neemt de plaats in van David Vandeuren.