De Clercq werd begin dit jaar al directeur bij het bedrijf nadat bij bij Microsoft en eerder Digital Equipment aan de slag was.

Het bedrijf focust zich op aanvullende software voor Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Lync. Ook verdeelt het PeterConnects Attendant. Het bedrijf telt 20 werknemers en heeft 1.400 klanten.

De bedoeling is dat onder de leiding van de Clercq het portfolio wordt uitgebreid maar ook dat er internationale groei komt in Italië, Spanje en de VS. Eerder was het bedrijf al actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De Clercq werd begin dit jaar al directeur bij het bedrijf nadat bij bij Microsoft en eerder Digital Equipment aan de slag was.Het bedrijf focust zich op aanvullende software voor Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Lync. Ook verdeelt het PeterConnects Attendant. Het bedrijf telt 20 werknemers en heeft 1.400 klanten.De bedoeling is dat onder de leiding van de Clercq het portfolio wordt uitgebreid maar ook dat er internationale groei komt in Italië, Spanje en de VS. Eerder was het bedrijf al actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.