Nana Baffour wordt de nieuwe ceo van Getronics. Hij is de voornaamste aandeelhouder van Bottega InvestCo, het bedrijf dat Getronics begin juli overnam.

Baffour neemt de fakkel over van Mark Cook die binnen het bedrijf vicevoorzitter van het management van de groep wordt, waarbij hij ook verantwoordelijk wordt voor fusies en overnames (M&A) en de nieuwe eigenaar zal bijstaan met de strategische planning.

De nieuwe ceo looft Cook voor de transformatie die Getronics heeft doorgemaakt en de overnames die onder zijn bewind zijn gebeurd. Alles wijst er op dat er ook in de nabije toekomst overnames aankomen. Zo vertelde Cook aan Channelnomics recent nog dat het bedrijf onder de nieuwe eigenaar onder meer wil uitbreiden naar Noord-Amerika en Azië.

Nana Baffour wordt de nieuwe ceo van Getronics. Hij is de voornaamste aandeelhouder van Bottega InvestCo, het bedrijf dat Getronics begin juli overnam.Baffour neemt de fakkel over van Mark Cook die binnen het bedrijf vicevoorzitter van het management van de groep wordt, waarbij hij ook verantwoordelijk wordt voor fusies en overnames (M&A) en de nieuwe eigenaar zal bijstaan met de strategische planning.De nieuwe ceo looft Cook voor de transformatie die Getronics heeft doorgemaakt en de overnames die onder zijn bewind zijn gebeurd. Alles wijst er op dat er ook in de nabije toekomst overnames aankomen. Zo vertelde Cook aan Channelnomics recent nog dat het bedrijf onder de nieuwe eigenaar onder meer wil uitbreiden naar Noord-Amerika en Azië.