Er is een nieuwe elektrische eenpersoonsauto van Honda in de maak. In het dashboard zit een tablet geïntegreerd.

De tablet geeft onder meer je snelheid en accuniveau weer, en ondersteunt navigatie- en muzieksoftware. In plaats van in je achteruitkijkspiegel te kijken, kan je live camerabeelden raadplegen, afkomstig van een camera die aan de achterkant van de wagen gevestigd is. De tablet wordt opgeladen aan de hand van zonnepanelen op het dak.

De mini-auto heeft een lengte van 2,5 meter, een breedte van 1,25 meter en een hoogte van 1,40 meter. Hij weegt nog geen 400 kilogram. Er is voorlopig enkel een prototype. Volgend jaar begint Honda het model te testen.

Er is een nieuwe elektrische eenpersoonsauto van Honda in de maak. In het dashboard zit een tablet geïntegreerd. De tablet geeft onder meer je snelheid en accuniveau weer, en ondersteunt navigatie- en muzieksoftware. In plaats van in je achteruitkijkspiegel te kijken, kan je live camerabeelden raadplegen, afkomstig van een camera die aan de achterkant van de wagen gevestigd is. De tablet wordt opgeladen aan de hand van zonnepanelen op het dak. De mini-auto heeft een lengte van 2,5 meter, een breedte van 1,25 meter en een hoogte van 1,40 meter. Hij weegt nog geen 400 kilogram. Er is voorlopig enkel een prototype. Volgend jaar begint Honda het model te testen.