De geüpgradede versie zal onder meer beter tegen water moeten kunnen en een TSMC-processor hebben. De Apple Watch 2 kent hetzelfde ontwerp als de originele variant en zal onder meer ook een snellere TSMC-processor en verbeterde waterbestendigheid bieden. De nieuwe Apple Watch zal verder gps, een barometer en een betere batterij hebben.

De verwachting is verder dat het tot 2018 duurt voordat het ontwerp radicaal zal veranderen. Tegen die tijd zullen er ook verbeterde gezondheidsapplicaties komen. (ANP)

De geüpgradede versie zal onder meer beter tegen water moeten kunnen en een TSMC-processor hebben. De Apple Watch 2 kent hetzelfde ontwerp als de originele variant en zal onder meer ook een snellere TSMC-processor en verbeterde waterbestendigheid bieden. De nieuwe Apple Watch zal verder gps, een barometer en een betere batterij hebben.De verwachting is verder dat het tot 2018 duurt voordat het ontwerp radicaal zal veranderen. Tegen die tijd zullen er ook verbeterde gezondheidsapplicaties komen. (ANP)