Bijna een jaar na de poging van Microsoft om internetreus Yahoo over te nemen, zijn er nieuwe contacten 'op hoog niveau' tussen beide ondernemingen.

Volgens de Amerikaanse krant New York Times hebben Steve Ballmer van Microsoft en Roy Bostock, voorzitter van raad van beheer van Yahoo, gesprekken gevoerd. Toch zou het nog niet in de richting van een overeenkomst gaan omdat er geen vertegenwoordigers van investeringsbanken bij de gesprekken aanwezig waren.

Microsoft deed vorig jaar een poging om Yahoo voor meer dan 40 miljard dollar over te nemen. Yahoo vond dat bedrag te laag. Toen Microsoft de overnamepoging stopzette, zakte het Yahoo-aandeel in. Een tijdje geleden liepen nieuwe gesprekken tussen beide bedrijven opnieuw spaak.

Bron: Belga

Bijna een jaar na de poging van Microsoft om internetreus Yahoo over te nemen, zijn er nieuwe contacten 'op hoog niveau' tussen beide ondernemingen. Volgens de Amerikaanse krant New York Times hebben Steve Ballmer van Microsoft en Roy Bostock, voorzitter van raad van beheer van Yahoo, gesprekken gevoerd. Toch zou het nog niet in de richting van een overeenkomst gaan omdat er geen vertegenwoordigers van investeringsbanken bij de gesprekken aanwezig waren. Microsoft deed vorig jaar een poging om Yahoo voor meer dan 40 miljard dollar over te nemen. Yahoo vond dat bedrag te laag. Toen Microsoft de overnamepoging stopzette, zakte het Yahoo-aandeel in. Een tijdje geleden liepen nieuwe gesprekken tussen beide bedrijven opnieuw spaak. Bron: Belga