Dat meldt de Amerikaanse zakenkrantThe Wall Street Journal op gezag van ingewijden. Volgens de krant is de nieuwe iPhone qua vorm en afmetingen hetzelfde als het huidge model. Dat zou in nlijn liggen met de vorige iPhones. Op de iPhone 3G volgde de iPhone 3GS, met nieuwe componenten en capacitieten in hetzelfde kastje en na de iPhone 4 kwam de iPhone 4S, waarvoor Apple hetzelde recept volgde. Algemeen wordt aangenoemn dat na het huidige model, de iPhone 5, een iPhone 5S zal volgen.

Goedkopere iPhone

Volgens The Wall Street Journal, doorgaans goed ingelicht over Apple, zou de Amerikaanse technologiegigant nu ook voor het eerst een goedkopereversie van de populaire smartphone plannen. Dat is een gerucht dat al even circuleert. Ook die zou al in de tweede helft van het jaar in de winkels kunnen liggen. (Belga/TV)

Dat meldt de Amerikaanse zakenkrantThe Wall Street Journal op gezag van ingewijden. Volgens de krant is de nieuwe iPhone qua vorm en afmetingen hetzelfde als het huidge model. Dat zou in nlijn liggen met de vorige iPhones. Op de iPhone 3G volgde de iPhone 3GS, met nieuwe componenten en capacitieten in hetzelfde kastje en na de iPhone 4 kwam de iPhone 4S, waarvoor Apple hetzelde recept volgde. Algemeen wordt aangenoemn dat na het huidige model, de iPhone 5, een iPhone 5S zal volgen. Goedkopere iPhone Volgens The Wall Street Journal, doorgaans goed ingelicht over Apple, zou de Amerikaanse technologiegigant nu ook voor het eerst een goedkopereversie van de populaire smartphone plannen. Dat is een gerucht dat al even circuleert. Ook die zou al in de tweede helft van het jaar in de winkels kunnen liggen. (Belga/TV)