Zo zullen de schermformaten 4,7 inch en 5,5 inch blijven. De grootste wijziging is dat er geen apart koptelefoonpoortje in het nieuwste model zal zitten, waardoor de telefoon dunner zal worden en beter tegen water zal kunnen. De lightning-poort zal dubbel dienst doen door zowel te dienen als poort voor het opladen van de telefoons als voor het aansluiten van koptelefoons.

In 2017, de tiende verjaardag van de originele iPhone, komt Apple naar verwachting met grotere veranderingen in het ontwerp. Die veranderingen omvatten mogelijk onder meer een oled-scherm. Ook zal de thuisknop verdwijnen, omdat in het scherm een vingerafdruksensor komt.

Een woordvoerder van Apple wilde overigens geen commentaar geven. # [ANP/KVdS]

Zo zullen de schermformaten 4,7 inch en 5,5 inch blijven. De grootste wijziging is dat er geen apart koptelefoonpoortje in het nieuwste model zal zitten, waardoor de telefoon dunner zal worden en beter tegen water zal kunnen. De lightning-poort zal dubbel dienst doen door zowel te dienen als poort voor het opladen van de telefoons als voor het aansluiten van koptelefoons.In 2017, de tiende verjaardag van de originele iPhone, komt Apple naar verwachting met grotere veranderingen in het ontwerp. Die veranderingen omvatten mogelijk onder meer een oled-scherm. Ook zal de thuisknop verdwijnen, omdat in het scherm een vingerafdruksensor komt.Een woordvoerder van Apple wilde overigens geen commentaar geven. # [ANP/KVdS]