Dat blijkt uit de cijfers die het Amerikaanse technologieconcern maandag bekendmaakte.

Apple bedrijf haalde een nettowinst van 7,5 miljard dollar, waar een jaar eerder nog 8,2 miljard dollar werd geboekt. De omzet steeg van 36 miljard tot 37,5 miljard dollar. De brutomarge daalde van 40 procent een jaar geleden tot 37 procent. Apple rekent voor het lopende kwartaal op een marge van 36,5 tot 37,5 procent.

Bestuursvoorzitter Tim Cook is tevreden over de gang van zaken in de afgelopen maanden en gaf aan met gezonde spanning uit te kijken naar de verkopen tijdens de komende feestdagen. (Belga/TV)

Dat blijkt uit de cijfers die het Amerikaanse technologieconcern maandag bekendmaakte. Apple bedrijf haalde een nettowinst van 7,5 miljard dollar, waar een jaar eerder nog 8,2 miljard dollar werd geboekt. De omzet steeg van 36 miljard tot 37,5 miljard dollar. De brutomarge daalde van 40 procent een jaar geleden tot 37 procent. Apple rekent voor het lopende kwartaal op een marge van 36,5 tot 37,5 procent. Bestuursvoorzitter Tim Cook is tevreden over de gang van zaken in de afgelopen maanden en gaf aan met gezonde spanning uit te kijken naar de verkopen tijdens de komende feestdagen. (Belga/TV)