Dat de camera iets meer ruimte krijgt, werd al verondersteld. In de huidige iPhone steekt de camera ietwat uit en dat zorgt ervoor dat de iPhone nooit helemaal plat op een vlakke ondergrond kan liggen. Door de camerasensor iets meer ruimte te geven, zou dat probleem verholpen kunnen worden. Ook biedt het de mogelijkheid om een betere en grotere camerasensor in te bouwen.

Uit de nieuwe beelden wordt niet duidelijk wat Apple van plan is met de koptelefoonaansluiting. Maandenlang werd er door insiders gesuggereerd dat Apple afstand zou nemen van de koptelefoonaansluiting, maar onlangs doken andere geluiden op. Het zou toch nog te vroeg zijn voor het laten vallen van de oude analoge aansluiting. Het overhevelen van de koptelefoonfunctie naar de Lightning-poort van de iPhone zou nu pas in 2017 gaan plaatsvinden.

Apple gaat naar verwachting pas in september wat vertellen over de nieuwe iPhone. (ANP/WK)

Dat de camera iets meer ruimte krijgt, werd al verondersteld. In de huidige iPhone steekt de camera ietwat uit en dat zorgt ervoor dat de iPhone nooit helemaal plat op een vlakke ondergrond kan liggen. Door de camerasensor iets meer ruimte te geven, zou dat probleem verholpen kunnen worden. Ook biedt het de mogelijkheid om een betere en grotere camerasensor in te bouwen.Uit de nieuwe beelden wordt niet duidelijk wat Apple van plan is met de koptelefoonaansluiting. Maandenlang werd er door insiders gesuggereerd dat Apple afstand zou nemen van de koptelefoonaansluiting, maar onlangs doken andere geluiden op. Het zou toch nog te vroeg zijn voor het laten vallen van de oude analoge aansluiting. Het overhevelen van de koptelefoonfunctie naar de Lightning-poort van de iPhone zou nu pas in 2017 gaan plaatsvinden.Apple gaat naar verwachting pas in september wat vertellen over de nieuwe iPhone. (ANP/WK)