De iPhone 5S, een goedkopere versie van de iPhone 5, kwam volgens de geruchten in juni al op de markt, en de iPhone 6 ergens in het derde kwartaal van 2013. Over deze releaseplannen mag Apple een kruis maken, zegt analist Peter Misek van investeringsbank Jefferies.

Pre-productieproblemen

Misek ging op bezoek bij enkele fabrieken van iPhone-producenten in Azië, en merkte op dat zij met pre-productieproblemen kampen. Ze kunnen niet tijdig alle onderdelen leveren, waardoor de grootschalige productie van de iPhones vertaagd wordt.

Vraag is of dit Apple's volledige productieschema in de war stuurt. Er staat namelijk ook nog een smartwatch met de functionaliteiten van een iPhone in de steigers, evenals een nieuw iPad-model.

De iPhone 5S, een goedkopere versie van de iPhone 5, kwam volgens de geruchten in juni al op de markt, en de iPhone 6 ergens in het derde kwartaal van 2013. Over deze releaseplannen mag Apple een kruis maken, zegt analist Peter Misek van investeringsbank Jefferies. Pre-productieproblemenMisek ging op bezoek bij enkele fabrieken van iPhone-producenten in Azië, en merkte op dat zij met pre-productieproblemen kampen. Ze kunnen niet tijdig alle onderdelen leveren, waardoor de grootschalige productie van de iPhones vertaagd wordt. Vraag is of dit Apple's volledige productieschema in de war stuurt. Er staat namelijk ook nog een smartwatch met de functionaliteiten van een iPhone in de steigers, evenals een nieuw iPad-model.