Ook de icoontjes van de apps Layout, Boomerang en Hyperlapse zijn aangepast. "Onze aangepaste look laat zien hoe levendig en divers jullie verhalen zijn geworden", aldus Instagram woensdag.

Ook de app zelf is eenvoudiger gemaakt. Dat ''legt meer nadruk op je foto's en video's zonder de navigatie te veranderen'', zegt Instagram.

Instagram werd eind 2010 gelanceerd. Ongeveer 1,5 jaar later waren er al 100 miljoen actieve gebruikers. Facebook kocht het toen voor ongeveer 1 miljard dollar. De teller staat nu op 400 miljoen actieve gebruikers. Op een gemiddelde dag worden er ongeveer 80 miljoen foto's geüpload. (ANP/WK)

Ook de icoontjes van de apps Layout, Boomerang en Hyperlapse zijn aangepast. "Onze aangepaste look laat zien hoe levendig en divers jullie verhalen zijn geworden", aldus Instagram woensdag.Ook de app zelf is eenvoudiger gemaakt. Dat ''legt meer nadruk op je foto's en video's zonder de navigatie te veranderen'', zegt Instagram.Instagram werd eind 2010 gelanceerd. Ongeveer 1,5 jaar later waren er al 100 miljoen actieve gebruikers. Facebook kocht het toen voor ongeveer 1 miljard dollar. De teller staat nu op 400 miljoen actieve gebruikers. Op een gemiddelde dag worden er ongeveer 80 miljoen foto's geüpload. (ANP/WK)