Verder is de nieuwe console nog in mist gehuld, want Nintendo wil er verder niets over zeggen. Het enige dat het bedrijf kwijt wil is dat het om 'een gloednieuw concept' gaat en hij de naam NX meekrijgt.

Eerdere spelcomputers als de Wii U en 3DS werden op een vergelijkbare manier aangekondigd. Het product werd bevestigd, maar verder moesten geïnteresseerden wachten op gamebeurs E3 voor meer informatie. Die beurs vindt in juni plaats in Los Angeles.

Geruchten doen vooralsnog de ronde dat het om hybride platform gaat, waarbij er handheld gespeeld kan worden en op een console op de televisie - maar Nintendo laat hier nog niets over los.

Verder is de nieuwe console nog in mist gehuld, want Nintendo wil er verder niets over zeggen. Het enige dat het bedrijf kwijt wil is dat het om 'een gloednieuw concept' gaat en hij de naam NX meekrijgt.Eerdere spelcomputers als de Wii U en 3DS werden op een vergelijkbare manier aangekondigd. Het product werd bevestigd, maar verder moesten geïnteresseerden wachten op gamebeurs E3 voor meer informatie. Die beurs vindt in juni plaats in Los Angeles.Geruchten doen vooralsnog de ronde dat het om hybride platform gaat, waarbij er handheld gespeeld kan worden en op een console op de televisie - maar Nintendo laat hier nog niets over los.