Rob Johnson is sinds begin deze maand de nieuwe topman van het bedrijf. Dat bedrijf zal voortaan verdergaan onder de naam Vertiv, nu het door Platinum Equity werd overgenomen voor vier miljard dollar.

Vertiv, het voormalige Emerson Network Power, levert bedrijfskritische infrastructuuroplossingen voor datacenters, communicatienetwerken, comerciële en industriële omgevingen. Het bedrijf is gevestigt in de Amerikaanse staat Ohio en heeft zo'n 20.000 werknemers verspreid over 25 vestigingen wereldwijd.

Johnson is niet aan zijn proefstuk toe. Hij was tot voor kort operationeel partner bij Kleiner Perkins Caufield & Byers. Daarvoor was hij onder meer ceo bij APC, tot het werd overgenomen door Schneider Electric.

Rob Johnson is sinds begin deze maand de nieuwe topman van het bedrijf. Dat bedrijf zal voortaan verdergaan onder de naam Vertiv, nu het door Platinum Equity werd overgenomen voor vier miljard dollar.Vertiv, het voormalige Emerson Network Power, levert bedrijfskritische infrastructuuroplossingen voor datacenters, communicatienetwerken, comerciële en industriële omgevingen. Het bedrijf is gevestigt in de Amerikaanse staat Ohio en heeft zo'n 20.000 werknemers verspreid over 25 vestigingen wereldwijd.Johnson is niet aan zijn proefstuk toe. Hij was tot voor kort operationeel partner bij Kleiner Perkins Caufield & Byers. Daarvoor was hij onder meer ceo bij APC, tot het werd overgenomen door Schneider Electric.