Het bedrijf specialiseert zicht voortaan als integrator-operator in geïntegreerde communicatie, VoIP en videoconferencing. De naam moet de combinatie van IP-oplossingen illustreren.

De interne transformatie loopt sinds 2011 Michel Coric er het roer overnam. In de twee jaren nadien volgde onder meer een nauwe samenwerking met AndreXen voor geïntegreerde diensten en een overname van Cloud computing specialist Openweb.

Vorig jaar volgde een samenwerking met Belgacom. Tegelijk werden ook de residentiële klanten van het bedrijf verkocht aan een andere operator. IP Nexia verwacht dit jaar een omzet van 15 miljoen euro. Het bedrijf telt vandaag 55 medewerkers.

Het bedrijf specialiseert zicht voortaan als integrator-operator in geïntegreerde communicatie, VoIP en videoconferencing. De naam moet de combinatie van IP-oplossingen illustreren.De interne transformatie loopt sinds 2011 Michel Coric er het roer overnam. In de twee jaren nadien volgde onder meer een nauwe samenwerking met AndreXen voor geïntegreerde diensten en een overname van Cloud computing specialist Openweb.Vorig jaar volgde een samenwerking met Belgacom. Tegelijk werden ook de residentiële klanten van het bedrijf verkocht aan een andere operator. IP Nexia verwacht dit jaar een omzet van 15 miljoen euro. Het bedrijf telt vandaag 55 medewerkers.