Danny Asselman wordt voortaan general manager. Daarbij wordt hij gesteund door Gerrit Van den Heuvel die operationeel directeur is.

Dynniq Belgium focust op mobiliteit, verkeerscentrales en bedrijfskritische netwekren voor overheden, industrie en datacenters. In België haalt het bedrijf een omzet van 8,9 miljoen euro met een operationeel resultaat van een half miljoen euro.

Dynniq zelf heeft zijn hoofdzetel in het Nederlandse Utrecht. Het bedrijf telt ongeveer 1.800 medewerkers en is actief in Europa, Noord- en Zuid-Amerika.

Danny Asselman wordt voortaan general manager. Daarbij wordt hij gesteund door Gerrit Van den Heuvel die operationeel directeur is.Dynniq Belgium focust op mobiliteit, verkeerscentrales en bedrijfskritische netwekren voor overheden, industrie en datacenters. In België haalt het bedrijf een omzet van 8,9 miljoen euro met een operationeel resultaat van een half miljoen euro.Dynniq zelf heeft zijn hoofdzetel in het Nederlandse Utrecht. Het bedrijf telt ongeveer 1.800 medewerkers en is actief in Europa, Noord- en Zuid-Amerika.