Poly wordt de nieuwe naam van het samengevoegde bedrijf, wat slaat op 'veel'. Tegelijk komt er ook een nieuw logo dat verwijst naar de conference-telefoon van Polycom.

Poly is de nieuwe naam voor Polycom en Plantronics, .
Poly is de nieuwe naam voor Polycom en Plantronics © .

Plantronics nam Polycom over in maart 2018 voor 2 miljard dollar. Twee jaar eerder werd het bedrijf van de beurs gehaald door Siris Capital dat het destijds voor hetzelfde bedrag kocht.

Samen willen de twee zich toeleggen op vier domeinen: intuïtieve werkomgevingen waar geluidsoverlast met technologie wordt beperkt, endpoints waarmee werknemers kunnen samenwerken, mobile-first oplossingen zoals mobiele headsets en mobiele telefoonstations en tot slot cloudservices.

Poly wordt de nieuwe naam van het samengevoegde bedrijf, wat slaat op 'veel'. Tegelijk komt er ook een nieuw logo dat verwijst naar de conference-telefoon van Polycom.Plantronics nam Polycom over in maart 2018 voor 2 miljard dollar. Twee jaar eerder werd het bedrijf van de beurs gehaald door Siris Capital dat het destijds voor hetzelfde bedrag kocht.Samen willen de twee zich toeleggen op vier domeinen: intuïtieve werkomgevingen waar geluidsoverlast met technologie wordt beperkt, endpoints waarmee werknemers kunnen samenwerken, mobile-first oplossingen zoals mobiele headsets en mobiele telefoonstations en tot slot cloudservices.