Vermoedelijk worden de nieuwe Nexus 5 en Nexus 6 aangekondigd op het evenement. De twee toestellen moeten de eerste smartphones zijn die op Android 6.0 Marshmallow draaien.

Ook gaan er al langer geruchten over een nieuwe Chromecast. Vorige week lekten er nog foto's uit van het nieuwe apparaat. Qua uiterlijk verschilt die nogal van de huidige versie. In plaats van de kleine dongle lijkt het te gaan om een kleurig, cirkelvormig apparaat met een uitsteeksel, met daarin vermoedelijk de hdmi-aansluiting. Spotify zal ook een Chromecast-ondersteuning inbouwen. Tot nu toe leek de muziekdienst niet van plan om support in te bouwen.

Het evenement op 29 september wordt uiteraard uitgezonden via Googles eigen YouTube.

Vermoedelijk worden de nieuwe Nexus 5 en Nexus 6 aangekondigd op het evenement. De twee toestellen moeten de eerste smartphones zijn die op Android 6.0 Marshmallow draaien. Ook gaan er al langer geruchten over een nieuwe Chromecast. Vorige week lekten er nog foto's uit van het nieuwe apparaat. Qua uiterlijk verschilt die nogal van de huidige versie. In plaats van de kleine dongle lijkt het te gaan om een kleurig, cirkelvormig apparaat met een uitsteeksel, met daarin vermoedelijk de hdmi-aansluiting. Spotify zal ook een Chromecast-ondersteuning inbouwen. Tot nu toe leek de muziekdienst niet van plan om support in te bouwen.Het evenement op 29 september wordt uiteraard uitgezonden via Googles eigen YouTube.