Roucou werkte tot vorig jaar bij Voo als director core network and services. Daardoor werkte ze onder meer bij Euroclear, Proximus en ING. Ook is ze lid van de raad van bestuur van de school Nos Pilifs.

Sinds eind vorig jaar is ze aan de slag bij het CIBG. In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor de operationele zaken van de organisatie. Het CIBG zelf wordt geleid door directeur-generaal Hervé Feuillien en wordt aangestuurd door Brussels Staatssecretaris voor Informatica en digitalisering Bianca Debaets.

Roucou werkte tot vorig jaar bij Voo als director core network and services. Daardoor werkte ze onder meer bij Euroclear, Proximus en ING. Ook is ze lid van de raad van bestuur van de school Nos Pilifs. Sinds eind vorig jaar is ze aan de slag bij het CIBG. In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor de operationele zaken van de organisatie. Het CIBG zelf wordt geleid door directeur-generaal Hervé Feuillien en wordt aangestuurd door Brussels Staatssecretaris voor Informatica en digitalisering Bianca Debaets.