Maandagavond bleven de problemen beperkt tot het tv-signaal in Vlaanderen. Vandaag lijken zowel Skynet (vast internet) als de mobiele diensten (vooral sms-verkeer) met problemen te kampen en dit in het hele land. Zo bevestigde De Lijn aan VRT dat sms-tickets via Proximus momenteel niet mogelijk zijn. Ook een medewerker van Data News had problemen met zijn internetverbinding, al zijn die intussen opgelost.

De persdienst van Proximus heeft nog geen verklaring voor de nieuwe problemen. Of ze gerelateerd zijn aan de tv-panne van gisteren, die werd veroorzaakt door een stroomprobleem in het datacenter, is niet bekend. Wel bevestigt de klantendienst van het bedrijf op Twitter dat er opnieuw problemen zijn.

Maandagavond bleven de problemen beperkt tot het tv-signaal in Vlaanderen. Vandaag lijken zowel Skynet (vast internet) als de mobiele diensten (vooral sms-verkeer) met problemen te kampen en dit in het hele land. Zo bevestigde De Lijn aan VRT dat sms-tickets via Proximus momenteel niet mogelijk zijn. Ook een medewerker van Data News had problemen met zijn internetverbinding, al zijn die intussen opgelost.De persdienst van Proximus heeft nog geen verklaring voor de nieuwe problemen. Of ze gerelateerd zijn aan de tv-panne van gisteren, die werd veroorzaakt door een stroomprobleem in het datacenter, is niet bekend. Wel bevestigt de klantendienst van het bedrijf op Twitter dat er opnieuw problemen zijn.