Met de nieuwe app Seecrypt Mobile verzekert het Amerikaanse Seecrypt dat je telefoongesprekken en sms'jes niet onderschept kunnen worden, omdat ze beter versleuteld worden. De toepassing is voor een kleine 2,5 euro verkrijgbaar op iPhone en Android.

Het bedrijf wil deze mobiele beveiligingsservice vooral ter beschikking stellen van inlichtingsdiensten, en bij uitbreiding ook van technologiebedrijven, mediaorganisaties, dokters of rechters.

De vraag die zich opwerpt is: hoe kan deze app bedrijven of individuen beter beschermen, als hij zomaar door iedereen gedownload kan worden, en dus ook door terroristen of criminelen?

Met de nieuwe app Seecrypt Mobile verzekert het Amerikaanse Seecrypt dat je telefoongesprekken en sms'jes niet onderschept kunnen worden, omdat ze beter versleuteld worden. De toepassing is voor een kleine 2,5 euro verkrijgbaar op iPhone en Android. Het bedrijf wil deze mobiele beveiligingsservice vooral ter beschikking stellen van inlichtingsdiensten, en bij uitbreiding ook van technologiebedrijven, mediaorganisaties, dokters of rechters. De vraag die zich opwerpt is: hoe kan deze app bedrijven of individuen beter beschermen, als hij zomaar door iedereen gedownload kan worden, en dus ook door terroristen of criminelen?