'De inspecteur van de FAA (de Amerikaanse luchtvaarttoezichthouder, nvdr) kon niet op tijd op Starbase aankomen om de lancering mee te maken', verwees Musk naar de lanceerbasis nabij Boca Chica in Texas. 'De lancering is uitgesteld tot morgen.' Een precies uur maakte Musk niet bekend.

Bij deze vierde test moet SN11 tot tien kilometer hoogte stijgen om dan verticaal weer zacht neer te strijken. In december en januari eindigde een test in een crash annex ontploffing. Op 3 maart lukte de landing wel, maar er volgde enkele minuten later alsnog een explosie.

'De inspecteur van de FAA (de Amerikaanse luchtvaarttoezichthouder, nvdr) kon niet op tijd op Starbase aankomen om de lancering mee te maken', verwees Musk naar de lanceerbasis nabij Boca Chica in Texas. 'De lancering is uitgesteld tot morgen.' Een precies uur maakte Musk niet bekend.Bij deze vierde test moet SN11 tot tien kilometer hoogte stijgen om dan verticaal weer zacht neer te strijken. In december en januari eindigde een test in een crash annex ontploffing. Op 3 maart lukte de landing wel, maar er volgde enkele minuten later alsnog een explosie.