LogicaCMG heeft Andy Green per 1 januari 2008 benoemd tot 'chief executive officer'. Hij is de officiële opvolger van Martin Read, die eind mei aangaf te vertrekken.

Momenteel is Jim McKenna ad interim bestuursvoorzitter. Per 1 januari wordt Andy Green de nieuwe bestuursvoorzitter van Logica (het achtervoegsel CMG valt er binnenkort af). Green komt van BT vandaan waar hij tot een aantal maanden geleden als lid van de bestuursraad verantwoordelijk was voor 'strategie en bedrijfsoperaties' en leiding gaf aan BT Global Services. Onder het bewind van Green zag BT de omzet en winst uit de activiteiten buiten Engeland en Nederland fors toenemen.

Greens belangrijkste missie is om de tegenvallende resultaten van de it-dienstverlener om te buigen in betere groeicijfers. LogicaCMG presteert met name in Groot-Brittannië en aantal Europese landen matig.

In samenwerking met [Computable]

LogicaCMG heeft Andy Green per 1 januari 2008 benoemd tot 'chief executive officer'. Hij is de officiële opvolger van Martin Read, die eind mei aangaf te vertrekken. Momenteel is Jim McKenna ad interim bestuursvoorzitter. Per 1 januari wordt Andy Green de nieuwe bestuursvoorzitter van Logica (het achtervoegsel CMG valt er binnenkort af). Green komt van BT vandaan waar hij tot een aantal maanden geleden als lid van de bestuursraad verantwoordelijk was voor 'strategie en bedrijfsoperaties' en leiding gaf aan BT Global Services. Onder het bewind van Green zag BT de omzet en winst uit de activiteiten buiten Engeland en Nederland fors toenemen. Greens belangrijkste missie is om de tegenvallende resultaten van de it-dienstverlener om te buigen in betere groeicijfers. LogicaCMG presteert met name in Groot-Brittannië en aantal Europese landen matig. In samenwerking met [Computable]