De nieuwe versie van de browser is voorzien van aanpassingen die het makkelijker moeten maken om met Windows 10 te werken. Zo is de interface enigszins aangepast aan die van Windows 10 door de knoppen in de menubalk aan te passen.

Ook zijn er aanpassingen voor de keuze van een zoekmachine gedaan. Windows 10 biedt daar standaard Bing voor aan. Firefox laat zoekresultaten zien in de zoekmachine die een gebruiker zelf kan kiezen.

Daarnaast zijn in de nieuwe versie 20 lekken gedicht, waarvan er zeker acht kritiek zijn. Ook werkt Mozilla aan een veiliger gebruik van add-ons. Die moeten gecertificeerd zijn en zo niet, dan laat Firefox ze in toekomstige versies niet meer toe.

Bron: Automatiseringgids

De nieuwe versie van de browser is voorzien van aanpassingen die het makkelijker moeten maken om met Windows 10 te werken. Zo is de interface enigszins aangepast aan die van Windows 10 door de knoppen in de menubalk aan te passen. Ook zijn er aanpassingen voor de keuze van een zoekmachine gedaan. Windows 10 biedt daar standaard Bing voor aan. Firefox laat zoekresultaten zien in de zoekmachine die een gebruiker zelf kan kiezen. Daarnaast zijn in de nieuwe versie 20 lekken gedicht, waarvan er zeker acht kritiek zijn. Ook werkt Mozilla aan een veiliger gebruik van add-ons. Die moeten gecertificeerd zijn en zo niet, dan laat Firefox ze in toekomstige versies niet meer toe.Bron: Automatiseringgids