RealDolmen heeft een nieuw kantoorgebouw in gebruik genomen aan de Bosstraat in Lummen, vlakbij het befaamde Klaverblad.

Neem je het hoofdkantoor in Huizingen mee in rekening, dan is dit de negende vestiging van de ICT-groep in België. Daarnaast heeft RealDolmen ook een kantoor in Luxemburg en twee in Frankrijk.

Vanuit het nieuwe kantoor in Lummen, dat officieel werd geopend door Minister van Staat en voormalig gouverneur Stevaert, wil RealDolmen de lokale klanten in Limburg en de Kempen nog sneller kunnen bedienen.

Bovendien maakt dit bijkomende gebouw het woon-werkverkeer eenvoudiger voor de werknemers uit de streek. Op die manier heeft RealDolmen een extra troef om gespecialiseerde medewerkers aan zich te binden.

RealDolmen heeft een nieuw kantoorgebouw in gebruik genomen aan de Bosstraat in Lummen, vlakbij het befaamde Klaverblad. Neem je het hoofdkantoor in Huizingen mee in rekening, dan is dit de negende vestiging van de ICT-groep in België. Daarnaast heeft RealDolmen ook een kantoor in Luxemburg en twee in Frankrijk. Vanuit het nieuwe kantoor in Lummen, dat officieel werd geopend door Minister van Staat en voormalig gouverneur Stevaert, wil RealDolmen de lokale klanten in Limburg en de Kempen nog sneller kunnen bedienen. Bovendien maakt dit bijkomende gebouw het woon-werkverkeer eenvoudiger voor de werknemers uit de streek. Op die manier heeft RealDolmen een extra troef om gespecialiseerde medewerkers aan zich te binden.