Béatrice van Bastelaer, sinds bijna twee jaar voorzitter van CIO Club Wallonie-Bruxelles, heeft haar mandaat eind 2010 neergelegd om zich beter te kunnen focussen op haar andere activiteiten zoals het leiden van Easi-Wal.

De Raad van Bestuur heeft Benjamin Bostoen, it-verantwoordelijke bij vastgoedonderneming Cofinimmo, gekozen om haar op te volgen. Aan hem de taak om in 2011 de werking van de CIO Club een boost te geven. In 2010 heeft de CIO Club zijn activiteiten op een laag pitje gezet "omwille van de economische context", legt hij uit. In 2011, om een beter antwoord te bieden op de "essentiële noden van bedrijven" zullen concrete onderwerpen aan bod komen in conferenties en debatten. Eerste afspraak in het eerste kwartaal: cloud computing. "Vandaag is outsourcing van infrastructuur het onderwerp van discussie: een concept waaruit niet alleen grote ondernemingen hun voordeel kunnen halen." Voor het aantrekken van kmo's, hetzij als lid hetzelfde als deelnemer aan de activiteiten, is CIO Club zich bewust van de noodzaak om meer te communiceren en de visibiliteit te verbeteren.

Een ander thema op de agenda wordt e-health; omwille van de actualiteit en de mogelijkheden die het biedt voor regionale spelers. Het vertrek van Béatrice van Bastelaer uit de Raad van Bestuur zorgt overigens voor een leeg zitje dat nog dit kwartaal moet ingevuld worden. "We staan open voor kandidaturen", zegt Benjamin Bostoen.

Béatrice van Bastelaer, sinds bijna twee jaar voorzitter van CIO Club Wallonie-Bruxelles, heeft haar mandaat eind 2010 neergelegd om zich beter te kunnen focussen op haar andere activiteiten zoals het leiden van Easi-Wal. De Raad van Bestuur heeft Benjamin Bostoen, it-verantwoordelijke bij vastgoedonderneming Cofinimmo, gekozen om haar op te volgen. Aan hem de taak om in 2011 de werking van de CIO Club een boost te geven. In 2010 heeft de CIO Club zijn activiteiten op een laag pitje gezet "omwille van de economische context", legt hij uit. In 2011, om een beter antwoord te bieden op de "essentiële noden van bedrijven" zullen concrete onderwerpen aan bod komen in conferenties en debatten. Eerste afspraak in het eerste kwartaal: cloud computing. "Vandaag is outsourcing van infrastructuur het onderwerp van discussie: een concept waaruit niet alleen grote ondernemingen hun voordeel kunnen halen." Voor het aantrekken van kmo's, hetzij als lid hetzelfde als deelnemer aan de activiteiten, is CIO Club zich bewust van de noodzaak om meer te communiceren en de visibiliteit te verbeteren. Een ander thema op de agenda wordt e-health; omwille van de actualiteit en de mogelijkheden die het biedt voor regionale spelers. Het vertrek van Béatrice van Bastelaer uit de Raad van Bestuur zorgt overigens voor een leeg zitje dat nog dit kwartaal moet ingevuld worden. "We staan open voor kandidaturen", zegt Benjamin Bostoen.