Op de computerbeurs Computex heeft Microsoft aangekondigd dat Office 2013 met Word, PowerPoint, Excel en OneNote in de toekomst gratis meegeleverd wordt met alle 'kleine' Windows 8-tablets - zijnde die van 7 en 8 inch. De e-maildienst Outlook zit hier schijnbaar niet bij. Voorlopig heeft enkel Acer een kleine Windows 8-tablet voorgesteld: de Iconia W3.

Toestellen die draaien op Windows RT - een gestripte versie van Windows 8 voor ARM-gebaseerde apparaten zoals de Microsoft Surface RT-tablet - krijgen dan weer wél Outlook in hun basispakket, als onderdeel van de Windows 8.1-softwareupdate die later dit jaar doorgevoerd wordt.

Op de computerbeurs Computex heeft Microsoft aangekondigd dat Office 2013 met Word, PowerPoint, Excel en OneNote in de toekomst gratis meegeleverd wordt met alle 'kleine' Windows 8-tablets - zijnde die van 7 en 8 inch. De e-maildienst Outlook zit hier schijnbaar niet bij. Voorlopig heeft enkel Acer een kleine Windows 8-tablet voorgesteld: de Iconia W3. Toestellen die draaien op Windows RT - een gestripte versie van Windows 8 voor ARM-gebaseerde apparaten zoals de Microsoft Surface RT-tablet - krijgen dan weer wél Outlook in hun basispakket, als onderdeel van de Windows 8.1-softwareupdate die later dit jaar doorgevoerd wordt.