De app gaat op zoek naar informatie over de mensen met wie je een afspraak gepland hebt. Dat doet het met een combinatie van publieke informatie op Facebook en LinkedIn, maar ook met inhoud van je eigen e-mail om snel te weten of je al contact hebt gehad met de persoon waarmee je afspreekt.

Door de overname wordt Refresh als apart platform stopgezet. Wel is het nog niet duidelijk of de tools van het bedrijf terug opduiken bij LinkedIn, of als aparte app. Zo goed als alle veertien werknemers van de Amerikaanse startup verhuizen mee naar LinkedIn. Hoeveel het zakelijk sociaal netwerk betaalt voor Refresh is niet bekend.

De app gaat op zoek naar informatie over de mensen met wie je een afspraak gepland hebt. Dat doet het met een combinatie van publieke informatie op Facebook en LinkedIn, maar ook met inhoud van je eigen e-mail om snel te weten of je al contact hebt gehad met de persoon waarmee je afspreekt.Door de overname wordt Refresh als apart platform stopgezet. Wel is het nog niet duidelijk of de tools van het bedrijf terug opduiken bij LinkedIn, of als aparte app. Zo goed als alle veertien werknemers van de Amerikaanse startup verhuizen mee naar LinkedIn. Hoeveel het zakelijk sociaal netwerk betaalt voor Refresh is niet bekend.