Veel fans hoopten gisteren al dat de iconische schoenen uit Back to the Future nu écht op de markt gebracht werden. Op de dag dat Marty McFly en Doc naar de toekomst trokken - 21 oktober 2015 - kwam Nike nu met de aankondiging van de bejubelde zelfstrikkende schoenen.

Behalve dat de schoenen zichzelf strikken, geeft Nike weinig prijs over het ontwerp. Het paar schoenen is voorzien van gele en blauwe lichtjes.

De schoenen worden vanaf het voorjaar van 2016 geveild en opbrengsten gaan naar het Michael J. Fox Fonds voor Parkinsononderzoek. Nike zegt verder te werken aan de zelfstriktechniek.

Acteur Michael J. Fox, Marty McFly in de Back to the Future-reeks, kreeg het eerste paar Nike Mag-schoenen.

Michael J. Fox models the first self-lacing Nike Mags.

Michael J. Fox models the first self-lacing Nike MAG.

Posted by The Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research on woensdag 21 oktober 2015
Veel fans hoopten gisteren al dat de iconische schoenen uit Back to the Future nu écht op de markt gebracht werden. Op de dag dat Marty McFly en Doc naar de toekomst trokken - 21 oktober 2015 - kwam Nike nu met de aankondiging van de bejubelde zelfstrikkende schoenen.Behalve dat de schoenen zichzelf strikken, geeft Nike weinig prijs over het ontwerp. Het paar schoenen is voorzien van gele en blauwe lichtjes.De schoenen worden vanaf het voorjaar van 2016 geveild en opbrengsten gaan naar het Michael J. Fox Fonds voor Parkinsononderzoek. Nike zegt verder te werken aan de zelfstriktechniek.Acteur Michael J. Fox, Marty McFly in de Back to the Future-reeks, kreeg het eerste paar Nike Mag-schoenen.