De dienst lijkt op Xbox Live en het PlayStation Network. Er zijn vier opties: een abonnement van 3,99 euro per maand, een versie van 7,99 euro voor drie maanden, een jaarabonnement van 19,99 euro en een gezinslidmaatschap van 34,99 euro per jaar. Aan dat familie-abonnement kunnen acht accounts worden gekoppeld.

Abonnees kunnen de games die ze hebben gespeeld in de cloud opslaan. Als de Switch-spelcomputer van een gebruiker kapotgaat, kunnen de profielen worden hersteld en kan iemand verder spelen waar het noodgedwongen stopte.

De dienst lijkt op Xbox Live en het PlayStation Network. Er zijn vier opties: een abonnement van 3,99 euro per maand, een versie van 7,99 euro voor drie maanden, een jaarabonnement van 19,99 euro en een gezinslidmaatschap van 34,99 euro per jaar. Aan dat familie-abonnement kunnen acht accounts worden gekoppeld.Abonnees kunnen de games die ze hebben gespeeld in de cloud opslaan. Als de Switch-spelcomputer van een gebruiker kapotgaat, kunnen de profielen worden hersteld en kan iemand verder spelen waar het noodgedwongen stopte.