Want in de Google Play Store kunnen bezitters van een Android-apparaat zich nu aanmelden om een bericht te krijgen als Nintendo's eerste spel voor mobiele apparaten ook op Android beschikbaar komt.

Wanneer de Android-versie van Super Mario Run precies beschikbaar komt is niet bekend. Ook de prijs is niet bekend, maar naar verwachting zal die vergelijkbaar zijn met die op iOS waar het spelen tot level vier gratis is en de rest van de levels na betaling van 9,99 euro speelbaar is.

Super Mario Run lijkt erg op het klassieke spel, al is de besturing wel anders. Mario rent automatisch, waardoor je alleen op het scherm hoeft te tikken wanneer hij moet springen om muntjes te pakken en obstakels te vermijden.

iOS-gebruikers konden zich na het Apple-event in september al aanmelden voor een soortgelijk bericht. De langverwachte app werd op 15 december gelanceerd. Inmiddels is het aantal downloads de 50 miljoen gepasseerd.

Want in de Google Play Store kunnen bezitters van een Android-apparaat zich nu aanmelden om een bericht te krijgen als Nintendo's eerste spel voor mobiele apparaten ook op Android beschikbaar komt.Wanneer de Android-versie van Super Mario Run precies beschikbaar komt is niet bekend. Ook de prijs is niet bekend, maar naar verwachting zal die vergelijkbaar zijn met die op iOS waar het spelen tot level vier gratis is en de rest van de levels na betaling van 9,99 euro speelbaar is.Super Mario Run lijkt erg op het klassieke spel, al is de besturing wel anders. Mario rent automatisch, waardoor je alleen op het scherm hoeft te tikken wanneer hij moet springen om muntjes te pakken en obstakels te vermijden.iOS-gebruikers konden zich na het Apple-event in september al aanmelden voor een soortgelijk bericht. De langverwachte app werd op 15 december gelanceerd. Inmiddels is het aantal downloads de 50 miljoen gepasseerd.