De microblogsite Twitter denkt nog niet aan een beursgang.

Topman Dick Costolo beklemtoonde dat het bedrijf zijn onafhankelijkheid wil behouden. Of Twitter in de toekomst ooit aan de beurs zal noteren, sloot hij niet uit. "We zullen hierover een beslissing nemen als we de tijd rijp achten", verklaarde hij in een interview met de Amerikaanse zender CNBC. Maar volgens Costolo is er nu geen druk.

De voorbije maanden trokken verschillende internetbedrijven naar de beurs, maar het verhaal van Facebook leert dat succes niet gegarandeerd is. Sinds de beursintroductie in mei verloor dat aandeel al bijna de helft van zijn waarde.

Ook een overname van Twitter sloot Costolo formeel uit. Zijn bedrijf moet onafhankelijk blijven, klonk het.

Bron: Belga

De microblogsite Twitter denkt nog niet aan een beursgang. Topman Dick Costolo beklemtoonde dat het bedrijf zijn onafhankelijkheid wil behouden. Of Twitter in de toekomst ooit aan de beurs zal noteren, sloot hij niet uit. "We zullen hierover een beslissing nemen als we de tijd rijp achten", verklaarde hij in een interview met de Amerikaanse zender CNBC. Maar volgens Costolo is er nu geen druk. De voorbije maanden trokken verschillende internetbedrijven naar de beurs, maar het verhaal van Facebook leert dat succes niet gegarandeerd is. Sinds de beursintroductie in mei verloor dat aandeel al bijna de helft van zijn waarde. Ook een overname van Twitter sloot Costolo formeel uit. Zijn bedrijf moet onafhankelijk blijven, klonk het. Bron: Belga