Het Duitse telecombedrijf wil duidelijk het maximum halen uit de honger naar de nieuwe iPhone-modellen die elk jaar ontstaat, ontdekte Apfelpage.de. Apple heeft nog niet eens officieel aangekondigd dat er een nieuw model in de pijplijn zit voor introductie in de herfst. Maar de afgelopen jaren wel duidelijk geworden dat Apple steeds opnieuw zijn iPhone-lijn opwaardeert in oktober.

Deutsche Telekom heeft daarom een reserveringspagina geopend, zonder overigens een typenummer van de nieuwe iPhone te noemen. Het ligt voor de hand dat Apple dit jaar met een iPhone 6s komt, een upgrade in de prestaties van de iPhone 6 zonder veel hardwarematige vernieuwing.

Geïnteresseerden kunnen zich, na gedegen identificatie, zich verzekeren dat zij als een van de eersten kunnen beschikken over de nieuwe iPhone. De registratie staat overigens alleen open voor wie in Duitsland woont.

Bron: Automatiseringgids

Het Duitse telecombedrijf wil duidelijk het maximum halen uit de honger naar de nieuwe iPhone-modellen die elk jaar ontstaat, ontdekte Apfelpage.de. Apple heeft nog niet eens officieel aangekondigd dat er een nieuw model in de pijplijn zit voor introductie in de herfst. Maar de afgelopen jaren wel duidelijk geworden dat Apple steeds opnieuw zijn iPhone-lijn opwaardeert in oktober.Deutsche Telekom heeft daarom een reserveringspagina geopend, zonder overigens een typenummer van de nieuwe iPhone te noemen. Het ligt voor de hand dat Apple dit jaar met een iPhone 6s komt, een upgrade in de prestaties van de iPhone 6 zonder veel hardwarematige vernieuwing.Geïnteresseerden kunnen zich, na gedegen identificatie, zich verzekeren dat zij als een van de eersten kunnen beschikken over de nieuwe iPhone. De registratie staat overigens alleen open voor wie in Duitsland woont. Bron: Automatiseringgids