AdDuplex is actief in de advertentiemarkt voor Windows Phone en Windows 8 apps. Om het marktaandeel te berekenen van de hardware die gebruikmaakt van het Windows Phone besturingssysteem baseert AdDuplex zich op een verzameling van 294 applicaties in haar netwerk. Dat is weliswaar maar een klein deel van de Windows Phone appcollectie, maar het geeft toch een goede indicatie van de gebruikte toestellen.

Volgens de gegevens van adDuplex heeft Nokia bij Windows Phone toestellen een marktaandeel van 78,13 percent. Op ruime afstand volgen HTC met een aandeel van 13,67 percent en Samsung met een aandeel van 6,23 percent.

Volgens het onderzoek van AdDuplex is Windows Phone 8 aanwezig op 26 percent van de hardware, terwijl 74 percent nog Windows Phone 7 gebruikt.

AdDuplex is actief in de advertentiemarkt voor Windows Phone en Windows 8 apps. Om het marktaandeel te berekenen van de hardware die gebruikmaakt van het Windows Phone besturingssysteem baseert AdDuplex zich op een verzameling van 294 applicaties in haar netwerk. Dat is weliswaar maar een klein deel van de Windows Phone appcollectie, maar het geeft toch een goede indicatie van de gebruikte toestellen. Volgens de gegevens van adDuplex heeft Nokia bij Windows Phone toestellen een marktaandeel van 78,13 percent. Op ruime afstand volgen HTC met een aandeel van 13,67 percent en Samsung met een aandeel van 6,23 percent. Volgens het onderzoek van AdDuplex is Windows Phone 8 aanwezig op 26 percent van de hardware, terwijl 74 percent nog Windows Phone 7 gebruikt.