De zakelijke krant Financial Times beweert te beschikken over inside-informatie omtrent Nokia's snufjes voor 2013. Eén van de te verschijnen apparaten is een phablet, een mengeling tussen een smartphone en een tablet.

'Beter dan Samsungs Galaxy Note'

Samsung was de eerste grote speler die dergelijke mobiele toestellen op de markt bracht, onder de noemer Galaxy Note. Volgens de bronnen die Financial Times hanteert overtreft Nokia de prestaties van de recente Galaxy Note II. Precieze specificaties zijn echter nog niet bekend.

Wat men wel weet is dat Nokia's phablet gebruik zal maken van het Windows Phone-besturingssysteem van Microsoft. De release zou gepland staan voor juli 2013.

De zakelijke krant Financial Times beweert te beschikken over inside-informatie omtrent Nokia's snufjes voor 2013. Eén van de te verschijnen apparaten is een phablet, een mengeling tussen een smartphone en een tablet. 'Beter dan Samsungs Galaxy Note' Samsung was de eerste grote speler die dergelijke mobiele toestellen op de markt bracht, onder de noemer Galaxy Note. Volgens de bronnen die Financial Times hanteert overtreft Nokia de prestaties van de recente Galaxy Note II. Precieze specificaties zijn echter nog niet bekend. Wat men wel weet is dat Nokia's phablet gebruik zal maken van het Windows Phone-besturingssysteem van Microsoft. De release zou gepland staan voor juli 2013.