Markus Borchert wordt voortaan Head of Europe waarbij hij verantwoordelijk wordt voor de Europese activiteiten van Nokia en Alcatel-Lucent. In praktijk gaat het om strategie en customer service. Tot voor kort was Borchert senior vicepresident Market Europe bij Nokia Networks.

Voor zijn Europese activiteiten was Borchert van 2012 tot 2015 verantwoordelijk voor de Chinese activiteiten. Daarvoor nog was hij in China verantwoordelijk voor customer operations in China. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Ashish Chowdhary, Chief Customer Operations Officer.

Markus Borchert wordt voortaan Head of Europe waarbij hij verantwoordelijk wordt voor de Europese activiteiten van Nokia en Alcatel-Lucent. In praktijk gaat het om strategie en customer service. Tot voor kort was Borchert senior vicepresident Market Europe bij Nokia Networks.Voor zijn Europese activiteiten was Borchert van 2012 tot 2015 verantwoordelijk voor de Chinese activiteiten. Daarvoor nog was hij in China verantwoordelijk voor customer operations in China. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Ashish Chowdhary, Chief Customer Operations Officer.