Nomadesk Solutions biedt bestandsdeling en synchronisatie voor bedrijven aan. Resellers die de Marketplace van Ingram Micro gebruiken kunnen die diensten nu zelf aanbieden. Daarmee kan het bedrijf makkelijker concurreren met grote internationale spelers.

Het bedrijf is niet de enige op de markt van online opslag en bestandsdeling, maar met de opkomst van byod en mobiel werken groeit de vraag naar dergelijke oplossingen. Daarbij maakt Nomadesk zich sterk dat het veel beter inzet op beveiliging en compliance in een zakelijke omgeving.

Nomadesk Solutions biedt bestandsdeling en synchronisatie voor bedrijven aan. Resellers die de Marketplace van Ingram Micro gebruiken kunnen die diensten nu zelf aanbieden. Daarmee kan het bedrijf makkelijker concurreren met grote internationale spelers.Het bedrijf is niet de enige op de markt van online opslag en bestandsdeling, maar met de opkomst van byod en mobiel werken groeit de vraag naar dergelijke oplossingen. Daarbij maakt Nomadesk zich sterk dat het veel beter inzet op beveiliging en compliance in een zakelijke omgeving.